ENG Mt2 Forum.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

.

5 posters

. Empty .

Mesaj  STaVRaN Cuma Haz. 11, 2010 6:31 pm

KONU SİLİNMİŞTİR

En son STaVRaN tarafından Ptsi Haz. 14, 2010 2:12 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
STaVRaN
STaVRaN

. Empty Geri: .

Mesaj  FelixJeageR Cuma Haz. 11, 2010 6:58 pm

Krds baya Dolmussun sen ama haklısın Yanı server bazı zmanlar kapanıyo ve bıze bı acıklama yapılmıyor deselerkı su yuzden kapalı vb vb tmm der anlayıs gosterrız Oyunda forum acıldı dıe reklam yapıyosunuz Forum aldı basını gıdıyor Mod bulamadıgınız ıcın belkıde forumla ılgılenecek vaktıgınız olmadıgı ıcındır gercek hayatınızdakı sorumluluklarınız yuzunde ılgılenemıyosunzdr oyunla ama bu boyle gıtmez bı caresıne bakılması lazım.
FelixJeageR
FelixJeageR

Mesaj  Crones C.tesi Haz. 12, 2010 1:05 pm

Skill Konusuna Gelince.Oyun Yöneticileri Hiçbir Zaman Para//Skill//Exp//İtem Yardımı Yapmazlar Haberin Olsun.Parayı Veren Düdüğü Çalar Editli İtemi Alır Hesabı.

Servarın Zırt-Pırt Kapanmasına Katılıyorum.Yeter Artık Bu Ne Kardeşim Oyun mu Oynuyoruz Kapris mi Çekiyoruz Belli Değil.
Crones
Crones

Mesaj  STaVRaN C.tesi Haz. 12, 2010 1:07 pm

BN SAGTEN MECBURLAR DEMEDIM COGU SERVARLARDAKI GM LER BOYLE BIRSEY OLDUGU ZAMN HMN ACIYOLAR 1 SKIL SONUCDA VE BNM ISTEDIGIM OLUMLU OLUMSUZ BISEY SOYLESINLER PM ATYIORUM CVP ATMIYOR MSNDEN YAZIYORUM SANKI ORDA YOKMUS GIBILER DELI EDIYOLAR :S BNM TEK ISTEDIGIM BU SAGDECE BI BILGI BU COK DEGIL
STaVRaN
STaVRaN

Mesaj  EviLAnqeL C.tesi Haz. 12, 2010 7:38 pm

SöyLedkLerine harfiyen katıLıyorum ümitcan ama o yakınLarına item verme konusuna geLince böyle bişy ypıckLarını snmıyorm adamLar para ytrmş aLmış ama o 1 LwLik kıLıçLa 1 LwLik keşiş pLakyLa gLp öLdrmeLri grçktn şaşrtıcı.. Bu oyun böyLe giderse zaten pek fzLa oyuncusu oLmaz.. GmLer PmLerimize cvp vermior.. Msn verioLr msnye grdkLeri yok.. ForumLa snnde dedqn qbi yakından uzaktan aLakaLarı yok zatn.. Oyun qece 23 de kapanıyor gündüz ne zmn açLacagı bLLi oLmuyor.. Şu son 3 gndür kapanmıyo[inş. hp böyLe devam eder] Ve yne ddqn qbi adamLarın mavi kraLLıktan çıktıkLArı yok [[ brda kıskanma gbi bi durum yok mavi kraLLktaki arkdşLAr ynLş anLmasn =) ]] İnsan kraLLkLarı qezer en azndan ama yok.. OyunLa iLgLndkLeri yok 2 gndr bi banLanma knusu var Hadi hayırLısı inş. hep böyLe devm eder =) ddqm qbi sadece 1 kraLLkLa deiL btn kraLLkLarLa iLgLnn *) Ve btn onLine oyuncuLarLa msn veriorsnz açmıorsnz oyuna grdqnz yok qrdqnzde pmLere cvp vermiorsnz idare edemycksnz yha oyunu kapatın ya da Sw ye Gm aLmLarını açın 2 kişiyLe yürümz bu iş Wink
EviLAnqeL
EviLAnqeL

Mesaj  รคﻮ๏קค кคן๓єг C.tesi Haz. 12, 2010 11:17 pm

oyunun zewkıde kalmadıkı para bugu war Very Happy
รคﻮ๏קค кคן๓єг
รคﻮ๏קค кคן๓єг

http://melankolia.com.tr/

Mesaj  Crones Ptsi Haz. 14, 2010 12:45 pm

EviLAnqeL demiş ki:Ve yne ddqn qbi adamLarın mavi kraLLıktan çıktıkLArı yok [[ brda kıskanma gbi bi durum yok mavi kraLLktaki arkdşLAr ynLş anLmasn =) ]] İnsan kraLLkLarı qezer en azndan ama yok.. OyunLa iLgLndkLeri yok 2 gndr bi banLanma knusu var Hadi hayırLısı inş. hep böyLe devm eder =) ddqm qbi sadece 1 kraLLkLa deiL btn kraLLkLarLa iLgLnn *)

Katılıyorum Ben Geçenlerde 2-3 Gün Mavilerdeydim bi Baktım Neva Durmuş Sohbet Ediyor Smile Yapıyor Şeytan Dedi Git Dal Ama Yönetici Sonuçta.
Crones
Crones