yoq yha bu bole gitmes
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
yoq yha bu bole gitmes
resmen adamlarin zevkine gore oyun oynuos baska biis deil yha her aksamm saat 23 den sonra oyun oynamıcaksınıs dıolar bu ne bole
waThcME- Mesaj Sayısı : 9
Geri: yoq yha bu bole gitmes
Yok yha gercek degıldir GMlerın keyıflerıne gore iş yapılmaz ki GMlerle alakalı bısey degıl cunku merak ettım denedım aynı verı tabanlı bırcok metın2 pvp servarlarını ındırdım ve denedım onlardada gırmıyor. bunların bellı bıyerle anlasmaları var yanı sıteyı kıme hangı fırmaya vs. yaptırdıysalar onlarla alakalı Gm lerle degıldir . ama hakketdende bu boyle gıtmek tek sorun bu degıl GM lerın bıraz daha sorumlulu olmaları gerekıyor kı userlerı memnun etsınler memnun etsınlerkı bızde engmt2 nın guzel oldugunu gıder kısılere anlatalım reklam yapalım userımız cogalsın yenı ch'ler yenı serverlar acılsın ama nerdeee
STaVRaN- Mesaj Sayısı : 84
oylede birader bize diyolarki siteden item alin server kapanmasin falan filan alıos bisde neden onun ıcınmı hayır kndı cıkarımıs ıcın sonucda bız oynuos bu ıtemlerle ama her aksamın 23 de oyun kapanırsa saat kacta oynamaya baslıcam ben madem bole bı sorun var vps ile ilgili sirketmi deisir artık ne yaparsa bır an once yapılmalı ben saat 9 da isten gelip 2 saat oyun mu oynamak ıcın ıtem alıorum madem ben destek verıcem onlarda elnden gelen yardımı ypcaklar fasla bııs ıstemıos server online olsun yeter
İŞTE SORUNDA BURDA TEK SEN ITEM ALMIYORSUN BIRCOK USER ITEM ALIYOR EMIN OL KI SEN GIBIDE PISMAN OLAN VAR ISYAN EDER VAR GECEN GUN 1GUN BOYUNCA 2 3 SAAT OYNAMISIMDIR FULL GUN OYUN KAPALIYDI EVET VPS DEGISTIRE BILIRLER AMA BUNUNDA BIŞEYI VARDIR HE DIYINCE OLMUYORDUR AMA ŞU VAR MAGDE DEGISTIRILMYOR BUNUN YERINE BASKA BISEY YAPILARAK COZSUNLR SORUNU BI ILGILENMELERI ŞART AMA BN N YAZIKKI ŞAYIT OLAMADIM GOREMEDIM HIC İNŞ BU BOYLE DEWAM ETMEZ
STaVRaN- Mesaj Sayısı : 84
eder kardesim bu sorumsuzluk oldugu surece aynen devam eder donup oyuna bakan var sankı
Similar topics
» bu ne bole sakami:d
» LA BASLATTIRICAKLAR OYUNA BOLE OYUNMU OLUR
» İŞDE ÇOCUKLAR Bİ OYUN YAPINCA BÖLE OLUYOR :@
» LA BASLATTIRICAKLAR OYUNA BOLE OYUNMU OLUR
» İŞDE ÇOCUKLAR Bİ OYUN YAPINCA BÖLE OLUYOR :@
1 sayfadaki 1 sayfası