LA BASLATTIRICAKLAR OYUNA BOLE OYUNMU OLUR
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
LA BASLATTIRICAKLAR OYUNA BOLE OYUNMU OLUR
amq yahw bole oyunmu olur edıte baq 80k cakior illa kufur ettırecekler birine veriorlar 1000 becerili birine verioalr 75 birine 50 yapıcaksanız adam gbı herkeze aynı yapın sctnz oyunun ıcıne iyice
Geri: LA BASLATTIRICAKLAR OYUNA BOLE OYUNMU OLUR
bana 1 milyon ve 985 k vuran var sen gene az yemişsin :D
ExKaJmeR- Mesaj Sayısı : 24
Adam Herkese eşit davrnmıo ki Parayı veren düdqü çaLar misaLi.. Mavilerde ki şu TaRZNLaR Lncasımıdr nedir o Lncadaki herkes fuL edt adamin 3 ynLüsünn teki 37 k grio .. Lwsz kLçLa tek atıor böyLe bişy oLabLr mi ? Oyundaki 8-9 yşndaki cckLar edt aLıor karşıma gçp grp grp davrnşLar ypıo.. BnLar yzndn çarı sLme aşamasına bLe gLdm. Yha herkeze eşit edt dagtn herkzn edt aynı oLsn ya da edti kLdırın bu oyun böyLe oynanmaz. Chunjo KraLLıqı eminm ki iLk kraLyt Zehri bnde qrdü.. Ama şimdi edti bndeki edtLerin 2 katını aLnLar var adamn sadece zhrde 20 k hp var.. Hiç bir sw de grLmemş edt veriosnz .. Yha herkze eşit dvrnn Ya da edti kaLdrn kardşim oyunu yntmeyi biLmiosnz yne söyLüorum BİLEN BİRİNİ ALINDA O İLGİLENSİN BU İŞLERLE SİZ KENARDA OTURUN İZLEYİN SADECE !
EviLAnqeL- Mesaj Sayısı : 46
ECE BIZ AF EDERSINIZ AMA GÖTUMUZU BOŞA YIRTIYORUZ BUNLARIN BIZI N DUYDUKLARI N GORDUKLERI NEDE TAKDIKLARI VAR BIZ KAPALI BI ALANDA BAGIRINIYORUZ KENDI SESIMIZDEN BASKA BI SES DUYMUYORUM ARTIK YAPICAK BISEYIMIZ YOK YHA BUNLARI KABUL EDICEZ OYUNUMUZA BAKICAZ YADA BAŞKA SERVAR BAKICAZ BUTUN ARKADASLARIMIZI TOPLUCAZ GM LERDE AVUCLARINI YALICAK 2 SECENEYIMIZ VAR ARTIK SABIR MABIR KALMADI N OLUCAKSA OLSUNLAR VE KATILIYORUM ALSINLAR BI GM TL DAHA ONLAR ILGILENSIZLER EDIT ISINI BUNLAR HALLETSIZ OYUN ICINI FORUMU FILEN ALICAK KISI HALLETSIZ BUNLAR N EMMEYE GELIYOR N GÖMMEYE GELIYOLAR KRAL BIZIZ DIYOLAR BIZ N DERSEK O OLUCAK DIYOLAR BASKA BISEY DEMIYOLAR RESMEN ELIMIZ KOLUMUZ BAGLI :S
LONCA : StereoLoVe
NİCK : STaVRaN
KRALLIK : ChunJo
LONCA : StereoLoVe
NİCK : STaVRaN
KRALLIK : ChunJo
STaVRaN- Mesaj Sayısı : 84
11 12 yaşındaki gmler ne anlar bizleri Onlar oyuncaklarıyla oynamakla meşguller abilsi. Kafa yoramazlarki herkese aynı edit item verip eşit oyun oynasınlar haksızlık olmasınn gibi şeyler düşünemezlerr. Benim onların büyümesini bekliyecek halim yok . Baktım olmuyor giderim başka swye. Swmi yok hah
ExKaJmeR- Mesaj Sayısı : 24
Acıldımı Oyun:)
Oyun Acıldımı Beyler Bu Swninde ömrü Kısa En qüsel Pvp En fazla 3ay Dayanır:)
guvenakcoban- Mesaj Sayısı : 5
Similar topics
» Geçen ''HATA'' Verdiğinde de 13.30 gibi girmiştik.Yine öyle olur umarım.
» yoq yha bu bole gitmes
» bu ne bole sakami:d
» ARKADAŞLAR SİZ OYUNA GİREBİLİYORMUSUNUZ?
» saat 17:05 oyuna girmiyor !!!!
» yoq yha bu bole gitmes
» bu ne bole sakami:d
» ARKADAŞLAR SİZ OYUNA GİREBİLİYORMUSUNUZ?
» saat 17:05 oyuna girmiyor !!!!
1 sayfadaki 1 sayfası